Registration Agreement

Z uporabo tega foruma se strinjate, da ne boste objavljali nobenega materiala, ki bi bil lažen, obrekljiv, netočen, zlorabljiv, vulgaren, sovražen, nadlegovati, obscen, neprosojen, spolno usmerjen, grozen, invaziven človekove zasebnosti, , ali kako drugače krši katero koli mednarodno ali zvezno zakonodajo Slovenije. Prav tako se strinjate, da ne oboste objavljali nobenega avtorsko zaščitenega gradiva, razen če imate avtorske pravice ali imate soglasje lastnika avtorsko zaščitenega gradiva. Na tem forumu so prepovedana tudi vsiljena pošta, spam, oglasi, verižna pisma, piramidalne sheme.

Upoštevajte, da osebje ali lastniki tega foruma ne morejo potrditi veljavnosti vseh objav. Upoštevajte, da ne spremljamo aktivno poslanih sporočil, tako da tudi nismo odgovorni zanje. Ne zagotavljamo natančnosti, popolnosti ali uporabnosti kakršnih koli predstavljenih informacij. Objavljena sporočila izražajo stališča avtorja in ne nujno pogledov tega foruma, njegovega osebja, njegovih podružnic ali lastnika tega foruma. Vsakdo, ki meni, da je objavljeno sporočilo sporno, se spodbuja, da nemudoma obvesti skrbnika ali moderatorja tega foruma. Osebje in lastnik tega foruma si pridržuje pravico, da v razumnem roku odstranijo neprimerno vsebino, če ugotovijo, da je odstranitev potrebna. To je ročni postopek, vendar se zavedajte, da morda ne bo mogoče takoj odstraniti ali urediti določenih sporočil. Ta pravilnik velja tudi za podatke o profilu člana.

Ostanite izključno odgovorni za vsebino objavljenih sporočil. Poleg tega se strinjate, da bodo lastnikom tega foruma, povezanih spletnih mest s tem forumom, njenim osebjem in njenimi hčerinskimi družbami odškodnino in neškodljivo. Lastniki tega foruma si pridržujejo pravico, da razkrijejo vašo identiteto (ali katere koli druge s tem povezane informacije, zbrane na tej storitvi), če gre za uradno pritožbo ali pravno tožbo, ki izhaja iz katere koli situacije, ki jo je povzročila vaša uporaba tega foruma.

Ko se prijavite, imate možnost izbrati svoje uporabniško ime. Svetujemo vam, da ime ohranite ustrezno. S tem uporabniškim računom se boste morali registrirati, soglašate, da ne boste nikoli dali gesla drugim osebam, razen skrbniku, zaradi vaše zaščite in zaradi veljavnosti. Prav tako se strinjate, da NIKOLI ne uporabljajte drugega uporabnika zaradi katerega koli razloga. ZELO priporočamo, da uporabite zapleteno in edinstveno geslo za svoj račun, da preprečite krajo računa.

Ko se registrirate in prijavite v ta forum, boste lahko izpolnjevali podroben profil. Vaša odgovornost je predstaviti čiste in točne informacije. Vse informacije, ki jih lastnik ali osebje foruma ugotovi kot netočne ali vulgarne narave, bodo odstranjeni z ali brez predhodnega obvestila. Uporabijo se lahko ustrezne sankcije.

Upoštevajte, da se z vsako objavo zabeleži vaš naslov IP v primeru, da vas je treba s tem forumom prepovedati ali se obrniti na svojega ponudnika internetnih storitev. To se bo zgodilo le v primeru večje kršitve tega sporazuma.

Upoštevajte tudi, da programska oprema postavlja piškotek, besedilno datoteko, ki vsebuje bitove informacij (na primer vaše uporabniško ime in geslo) v predpomnilniku brskalnika. To se uporablja samo, če želite biti prijavljeni / odjavljeni. Programska oprema ne zbira ali ne pošilja druge oblike informacij na svoj računalnik.